Feng Shui – kom thuis in jezelf

Kom thuis in jezelf

Merk je dat je vastloopt in je leven óf voel of zie je dat er iets in je huis niet kloppend is (bv voortdurende lekkage, brandjes of een lege plek die maar niet aangekleed lijkt te willen worden), dan kan Feng Shui jou helpen om thuis te komen in jezelf en je huis. Een huis weerspiegelt de mensen die er in wonen en vice versa. Dus verander je iets in huis, dan heeft dat effect op je leven.

Feng Shui is een eeuwenoude Chinese traditie die onderzoekt hoe de energie in een huis en haar bewoners stroomt, en als uitgangspunt heeft om harmonie te bewerstelligen.

Zin om samen met mij op een verhelderende en out of the box manier naar je huis en je leven te kijken? Maak dan via onderstaand formulier een afspraak voor een consult.

Voor een consult heb ik een plattegrond van je huis nodig en de geboortedata van de bewoners. Evenals een lijstje met waar het niet stroomt in je/jullie leven en wat je zielsgraag zou willen. Hieruit kan ik al veel duiden. Vervolgens kom ik thuis bij je en laat je zien wat je kunt doen om de energie weer soepel te laten stromen. Zowel in je huis als in je leven. Je kunt me dan ook vragen stellen over kleurstelling, materialen en vormen.

Tarief voor een consult: 250 euro

Extra: Wil je een reiniging van je huis met rook en reinigende kruiden met mijn Sahumador, dan bereken ik 50 euro extra.

Meer: Zo’n vijftien jaar geleden kwam Feng Shui op mijn pad. Ik had een enorme interesse in de wisselwerking tussen mens en huis, dus ik kocht er allerlei boeken over. Deze boeken stonden vaak vol Chinese tierlantijnen die niet bij mij paste, dus ik ging met veel plezier de opleiding Feng Shui/Nine Star Ki astrologie volgen bij Nina Elshof. Op dat moment was ik inmiddels meer dan 40 keer in mijn leven verhuist, wat voor mij weerspiegelde hoezeer ik op zoek was naar mezelf. Inmiddels kan ik me in ieder huis thuis voelen, omdat ik me thuis voel bij mezelf.

 

 

Ervaringen

“Meer is in staat om te raken en te inspireren. Ik kon letterlijk de aanwezigheid van haar hartenergie voelen.”

“Thank you Meer for sharing your wisdom and love in your coaching and helping me love me more!”

“Meer was toegewijd om werkelijk mijn essentie te zien, horen en voelen.”