Over mij

Hi, ik ben Meer Fennema (1967), Intuïtie Trainer en Reiki Practitioner bij Meer Inspiration. Ik ben ook geliefde van Tycho en moeder van twee mooie en sportieve zonen.

Al op jonge leeftijd kon ik helder zien, horen en voelen. Dit werd in die tijd nog niet gewaardeerd en ik hield mijn stem stil. Op mijn 46e was de pijn om in de wachtkamer van het leven te zitten groot, evenals mijn verlangen om mezelf uit te spreken en actie te ondernemen op mijn diepere weten.

Deze spagaat zette me aan tot actie. Het was mijn eigen wake up call. Vanaf dat moment investeerde ik in verschillende coaches, mentoren en healers om mezelf te bevrijden uit mijn eigen gebouwde gevangenis. Mensen die het pad gelopen hadden en die ik intuïtief uitkoos om mij te begeleiden.

Het begon bij Anthony Robbins in 2012, daarna volgden vele coaches en coachingsopleidingen en ten slotte volgde ik de training ‘Het Alexander Concept’ van Ander Leven, waar ik de afgelopen zes jaar trainer was.

Wat ik naast mijn Universitaire Opleiding ‘Beleid en Bestuur in Internationale Organisaties’ aan opleidingen en ervaring te bieden heb is: traumaverwerking, stress management, Enneagram, NLP, Live the Connection, Life Coaching, systemisch werk, Reiki, westers sjamanisme en natuurlijk mijn eigen rust en heldere intuïtie. Ook heb ik de gave dat ik in mijn lichaam kan meevoelen of je vanuit die diepere vrouwelijke wijsheid spreekt. Ik houd van jongs af aan enorm van internationaal, vandaar dat je veel Engelse woorden hier leest (en van mij zult horen). ‘De wereld is mijn werkplek’ stond ooit in de krant, nadat ik in 2014 in Liberia was geweest met nog 25 internationale coaches.

Uit eigen ervaring weet ik hoe waardevol het kan zijn om met iemand mee te lopen die daar is waar jij graag wil zijn.

So take my hand, and we’ll dance this road together!