Reiki

Reiki is een methode om te werken met universele levensenergie, de energie die aanwezig is in alles wat leeft. Ik werk met Reiki in de traditie van Usui Shiki Ryoho.

Bij de Reiki behandeling lig je op een massagetafel en geef ik deze energie via mijn handen door, door middel van verschillende handposities op het lichaam. Een behandeling duurt ongeveer een uur. Mocht je niet kunnen of willen liggen, dan is het ook mogelijk als je op een stoel zit. Je houdt je kleding aan.

Een Reiki behandeling werkt diep ontspannend en helend en helpt je om weer op te laden en te herstellen. Je kunt het je zo voorstellen. Stel je voor dat je lichaam een rivier is. Bij de geboorte is deze rivier schoon, maar door stress, ziektes, ongezond eten en drinken, ondermijnende patronen als perfectionisme en laag zelfbeeld, komen er rotsblokken en modder in de rivier. Door Reiki te geven, wordt je rivier weer schoon. De meeste cliënten voelen al bij de eerste sessie verandering, bij sommigen duurt het iets langer. Ik geef de Reiki, maar het is aan het lichaam wat het er mee doet.

Heb je zin om een afspraak met me te maken, mail me op info@meerinspiration.nl, dan kom ik met een paar data voorstellen. Ik geef Reiki op dinsdagavond, woensdagavond en donderdagavond, dus als je een voorkeur hebt, kun je dat aangeven in de mail. De praktijk bevindt zich in Oegstgeest. 

Tarief: 50 euro per behandeling.

Kortingsmogelijkheden
Strippenkaart: 250 euro voor 6 Reiki sessies (vooruit te betalen).